1 Şubat 2012 Çarşamba

Facebook Sayfasında Hayran Sayısını Arttırma

7 yorum
Facebook Hayran Sayfaları'nda takipçilerini arttırmak isteyen birçok kişi var. Bunların içinde ne yapacaklarını bilenler de var bilmeyenler de var.

Gerçek ve kesin yoldan hayran nasıl kazanılır?
1. Yardımcı siteleri kullanın
Benim tavsiye ettiğim bir site: YouLikeHits
Bu website gerçekten hızlı ve zaman tasarrufu isteyen kişiler için ideal. Siteye kayıt olduktan sonra Facebook sayfamızı profilimizi ekliyoruz. Ve kişiler beğendiğinde kaç kredi vereceğinizi yazıyorsunuz .Daha sonra anasayfadan Facebook seçeneğini seçip diğer kullanıcıların Facebook sayfalarını beğeniyoruz. Facebook sayfalarını beğendikçe kredimiz artmaya başlıyor. Böylece diğer kullanıcılarda sayfanızı beğenmeye başlıyor.

2. Facebook'a reklam verin
Bu kesin bir hayran kazanma yöntemidir. Fakat herkesin tercih ettiği bir yöntem değildir. Çünkü Facebook bunun karşılığında bir miktar ücret alıyor. Her uygulama, sayfa, resim gösterimi sırasında sizin sayfanızı da gösteriyor ve beğenmeye teşvik ediyor.
Facebook'a Reklam Ver

3. Websitenize beğen butonu ekleyin
Eğer websiteniz, bloğunuz veya forumunuz varsa mutlaka beğen butonunu ekleyin. Sitenizin takipçileri sizi en kolay yoldan takip etmek isteyecektir ve bunun en pratik yolu sosyal ağlardır.
Sitene beğen butonu ekle

4. Mail yollayarak kullanıcılara haber verin
Gmail ve Hotmail servisleri günlük hayatta iletişim, haberleşme ve gün içinde yaşanılanlardan haberdar olmak amacıyla kullanılan servislerdir. Bunların yanında mail servislerini kullanarak takipçilerinize ve tanıdıklarınıza kısa yoldan haber verebileceğiniz ve onlarında başkalarına pratik yoldan haber vermesi sağlayabileceğiniz tek yol budur.

5. Diğer sosyal ağları kullanın
Facebook Hayran Sayfanızı tanıtmak için yine Facebook'a odaklanmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bundan ziyade diğer sosyal ağlara yönelmek çok daha yararlı olacaktır. Facebook ile sürekli aynı kullanıcılara seslenirken diğer sosyal ağlarla bir çok kitleye seslenme fırsatını yakalayabileceksiniz.


7 yorum:

  1. Bahsedildiği üzere en doğal ve pratik olan, beğen butonu eklemek. Makale zaten yeterince açıklayıcı olmuş...

    YanıtlaSil
  2. facebook müthiş bir sosyal medya ve reklam platformu iyi değerlendirmek lazım.

    YanıtlaSil
  3. Facebook is a dazzling platform which provides its customers great possibilities to expand their horizons. buy usa facebook likes

    YanıtlaSil
  4. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    YanıtlaSil
  5. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  6. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  7. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.