3 Eylül 2011 Cumartesi

iPhone 5'in ekran boyutu

1 Yorum
iPhone 5'ten Galaxy S II'deki veya diğer ekranı büyük telefonlardaki gibi bir ekran beklemeyin. Çünkü iPhone 5'te böyle bir şey söz konusu değil.

Apple'nın beklenen telefonu iPhone 5'in ekranı hakkında herkesin düşündüğü 5 veya 4 inç lik bir rakamdı. Bazı haber sitelerinde ve sosyal ağlarda tartışılan bir konuydu 4 inç mi yoksa 5 inç mi olacağı.

Fakat "DigiTimes'tan" gelen habere göre Apple'nın yeni telefonu iPhone 5'in ekran büyüklüğü 4 inçten daha küçük yani 3,5 inç veya 3,7 inç arasında olacak ve Apple'ın diğer iPhone serisininde ekran büyüklükleri 3,5 inç.

Ancak iPhone 5'in daha ince olan paneli sayesinde ekranı 3,7 inç olmasına rağmen daha büyük gösterek. 3,7 inçten daha yüksek olan telefonlara piyasa sürülmüştü ağır ve kullanışsız olmasından yana şikayetler gelmişti.

Apple bu konuda hiç bir açıklama yapmadı. Apple takipçileri ve Apple'ın rakipleri iPhone 5'in tanıtımı için yapılacak olan basın toplantınısı iple çekiyorlar.

1 yorum:

  1. İphone gerçekten çok kaliteli telefon yapıyor her çıkan yeni serisi eski serileri de öldürmese daha çok tercih edilebilir :)

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.