27 Ocak 2012 Cuma

Facebook zaman tüneli ile tanışın

1 Yorum

Facebook yeni profil görünüşü olan zaman tünelini çıkardığında kullanıcılara tam anlamıyla sunmamıştı. Fakat geliştiriciler sayesinde Zaman Tünelini bir çok kişi kullanmaya başladı. Benim yorumuma göre bu yeni görünüme geçen kullanıcıların yarısından fazlası memnun değil. Facebook'un bir uygulamasında oluşturulan ankette bunu gösteriyor.
Şimdilik zaman tüneli mecbur değil. Fakat Facebook'a yeni kayıt olan kullanıcılar Facebook'un yeni görünüşü olan Zaman Tüneli'ni kullanmaya mecbur kalıyorlar. Ve bu yeni görünüşü eski haline getirmenin Facebook üzerinden bir yolu yok.
Facebook'un bu yeni görünüşüyle beraber, herkesin profilinde bulunan Duvar kalkacak ve onun yerine Zaman Tüneli adı verilecek.

  • Duvar
  • Bilgiler
  • Arkadaşlar
  • Fotoğraflar
  • Beğeniler
Gibi her kişinin profilinde olan şeyler tek sayfa halinde gösterime sunulacak. Nerede bulunduğunuzu Facebook üzerinden "Yer konumuzu" belirterek herkesin Facebook'un Bing üzerinden sunduğu harita ile nerede olduğunuzu görmesini sağlayabilirsiniz.
Dinlediğiniz müzikler zaman tünelinize eklenebilecek ve böylece arkadaşlarınızda sizin dinlediğiniz şarkıları Facebook üzerinden dinleme şansını yakalayacak.
Beğendiğiniz ve sevdiğiniz gönderileri yıldıza basarak büyütebilirsiniz ve oylayabilirsiniz.
Gönderilerinizi kimin görebileceğini de siz belirleyebiliyorsunuz.

Daha detaylı bilgileri "Facebook Yardım Merkezi" adlı sayfadan bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu zaman tüneli iyi hoş güzelde ne biliyim.Belki daha güzel olabilirdi.

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.