25 Ağustos 2011 Perşembe

iPhone 4 ucuzlayacak

Yorum Bırakın
Ağustos ayının sonu yaklaştı ve artık sonbahar mevsimine giriyoruz. Yaz döneminin ardından firmalar yılın ikinci yarısında kendilerini başarıya ulaştıracak modelleri piyasaya sürecek. Bunlardan biri de iPhone 5 ile gündemde olan Apple.

Çoğunlukla sonbaharda iPod modellerini piyasaya süren Apple’ın bu yıl sonbaharda iPhone 5’i tanıtması bekleniyor.

Ayrıca söylentilere kulak asarsak Apple yeni bir iPhone çıkarıyor ve bu diğer iPhone serilerine göre daha ucuz olacak. Reuters bununla ilgili önemli bir şeye değindi.

Reuters'ın dediğine göre Apple yeni bir iPhone modeli üretmeye koyuldu. Üretilecek olan iPhone'nın standart iPhone 4'ten bir farkı olmadığını ve sadece 8 gb hafızası ile iPhone 4'ten farklı olacak. Bu sayede iPhone'nun bu telefon modeli ucuzlayacak. Samsung'un bazı durumlarda Apple'ye parça sattığını var sayarsak bu 8 GB'lik depolama hafızasınıda Samsung karşılıyor olabilir. Fakat bakışımızı Samsung'a çevirdiğimizde Samsung bir açıklama yapmaktan ve bir açık vermekten korkuyor. Apple daha önce 3G Serisininde ucuz modellerini çıkarmıştı. Dolayısıyla bu çıkaracağı ucuz modeliyle iPhone 4'ün fiyatlarınıda düşerecek ve ortalama 499 Dolar'a kadar inecek.
Unutmayınız 499 Dolar olan iPhone 4'ün fiyatı. Diğer piyasaya sunulacak olan iPhone'nun fiyatı ise belirlenmedi fakat iPhone 4 ve 3G'sinin piyasa değerinden biraz daha az olacağını tahmin etmekteyiz.

499 Doların ortalam TL karşılığı: 899 - 900 TL

iPhone 4'ün standart görünümü

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.