24 Ağustos 2011 Çarşamba

Rocco ve turkcell ile bedava konus NUMARAN GÖZÜKMEDEN

1 Yorum
merhabalar arkadaşlar, Facebook’da Rocco ve Turkcell tarafından yapılmış bir uygulama sayesinde Turkcell’den 30 dakika konuşma süresi veriyor ve gerisini sana bırakıyor. 30 Dakikanı istediğin telefon numaraları ile görüşerek kullanabilirsin, fakat uygulama yurt dışın’da çalışmamaktadır sadece Türkiye sınırları içerisinde aktiftir.

Rocconnect Tıkla Konuş Nedir?
Rocconnect Tıkla Konuş , görüşmelerini cep telefonun üzerinden numaran görünmeden yapabileceğin Facebook uygulamasıdır.

Nasıl uygulanır?
Öncelikle;
http://www.facebook.com/roccoloji  adresine giriyoruz. Sayfayı beğeniyoruz veya beğenmiyoruz. daha sonra bir intro yani tanıtım videosu geliyor izlemenizi tavsiye ederim güzel bir video yapılmış daha sonraarama seçeneklerini kullanarak konuşmak istediğin isim ya da özellikte kullanıcıları bulup Rocconnect Tıkla Konuş butonuna tıkla. Rocconnect Tıkla Konuş servisi ile arama başlatmayı onayladığında, sana 757 3223 servis numarasından bir arama gelir. Gelen aramayı cevapladığında, görüşme yapmak istediğin kişinin telefonu 757 3223 servis numarasından çalar. İkiniz de telefonunuzu açtığınızda görüşmeniz başlar.

Ödeme?
İlk 30 dakika tamamen ücretsiz olup, dakikayı tükettiğiniz taktirde konuşmanın dakikası 0,5 tl olarak ücretlendirilir.

1 yorum:

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.