25 Ağustos 2011 Perşembe

Bilgisayarınızda kisisel bilgileriniz kalmasın

Yorum Bırakın

Merhabalar,
Bilgisayarınızı tek siz kullanmıyor iseniz yaptığınız her türlü değişikliğin silmenize rağmen başkaları tarafından keşf edilebileceğini unutmayınız.
Yaptığınız değişiklikleri, eklediğiniz şeyleri vb. yaptıktan sonra kimsenin farketmesini istemiyorsanız bu ufak mı ufak uygulama tam sizin bedeninize göre.

CleanAfterMe adlı yazılım ile tek tık ile yaptığınız değişiklikleri silebilirsiniz ve en iyi bilgisayar kullanıcısı bile bu yaptığınız değişikliği bulamayacaktır. Bilgisayardan tamamen kaldırmış olursunuz ve geri dönüşü olmaz. Sanıyorumki sistemi geri almak bile buna çağre olmayacaktır.

Ayriyetten CleanAfterMe adlı ufakmı ufak olan yazılımı bilgisayarınıza kurma zorunluluğunuzda yok indirdikten sonra USB Bellek vb. discklerde taşıyabilirsiniz. USB Belleği bilgisayarınıza taktığınızda yazılım sizden bir kurulum istemeyecektir yani yazılımı anında çalıştırabileceksiniz.

ShifDelete adlı sitenin yorumuna göre bu yazılım sayesinde ayak izleriniz bile ortadan kalkacak.

Uygulama henüz yeni olduğu ve pek geliştirilmediği için sadece Internet Explorer kullanıcıları bu yazılımdan yararlanabilecek ünlü tarayıcılardan Firefox, Chrome gibi tarayıcı kullanıcıları bundan yararlanamıyacaklar.


İndir: CleanAfterMe 1.37
(ShiftDelete.Net)
Bilgisayarınızı başkaları da kullanıyor mu?


Bilgisayarınızda kişisel bilgileriniz kalmasın

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.