18 Eylül 2014 Perşembe

Don't Touch The Spikes oyun incelemesi

1 Yorum

Özellikle mobil platform da artan cihaz sayısı ile marketlerdeki yayınlanan uygulama sayısı da doğru orantılı olarak ilerliyor. Özellikle Google Play'de 3. şahıslar da uygulamalarını kullanıma sunabildikleri için Google Play'de ki uygulama sayısı neredeyse saat başı artmakta. Durum böyle olunca aralarından güzel ve yararlı uygulamaları seçip kullanmakta o hayli zor oluyor. Ben sizler için, iş yapabilecek yararlı uygulamaları bulup burada sunuyorum.


Don't Touch The Spikes adlı oyun nedir biraz bahsetsene?
Bu oyundaki karakter size hiçte yabancı gelmeyecek. Yönettiğiniz karakter, Flappy Bird oyunundaki karaktere hiçte yabancı değil. Bu oyunumuzunda ana karakteri bir kuş. Üstelik oyun içerisindeki karakteri değiştirebiliyoruz ve çeşit çeşit renk renk farklı kuşlar ile oyunumuzu oynayabiliyoruz.
Oyuna başladığınızda ekranın etrafında belirli yerlerde bulunan dikenlere çarpmamaya çalışıyorsunuz. Bu dikenlere yakın yerlerde, şekerler bulunuyor. Dikenlere çarpmadan, şekerleri toplamalısınız. Topladığınız şekerler ile yeni karakter açmaya hak kazanabiliyorsunuz.
Bunların dışında kendinize ait bir bahçeniz var ve bahçenin seviyesini yükselttikçe size mavi kristaller veriyor. Bu mavi kristalleri kullanarak, karakterinizi geliştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyorsunuz.

Bu oyunu nasıl indirebilirim?
Bu oyunu Windows Phone, Android İşletim Sistemli ve iOS cihazınıza indirerek oynayabilirsiniz.
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ketchapp.donttouchthespikes&hl=tr
Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/dont-touch-the-spikes/id895942435?mt=8
Windows Phone: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/don-t-touch-the-spikes/6f1bf6b1-81de-49de-b674-9afd35f696ce

1 yorum:

  1. Bence angry birds alternatifi olarak çok güzel bir oyun olmuş, tanıtımınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.