24 Ağustos 2012 Cuma

İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2012 : "Türkiye interaktif ekonomiyle büyüyor!"

Yorum Bırakın
Türkiye’nin ilk ve en geniş kapsamlı interaktif pazarlama etkinliği İnteraktif Pazarlama Zirvesi 19-20 Eylül 2012 tarihlerinde yedinci kez katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve "İnteraktif Ekonomiyle Büyüyen Türkiye" temasıyla kapılarını açacak olan zirvede iki gün boyunca Türkiye’den ve yurt dışından onlarca pazarlama profesyoneli IPZ platformunda olacak.

#bizeheryerinteraktif


Ya size?

Kısacası İPZ 2012’de, internet mecrasının "ekonomik değer yaratan" tüm bileşenlerini konuşacağız. İnteraktif yatırımları, bu yatırımların geri dönüşünü ve interaktif pazarlamanın ekonomiye doğrudan katkısını, sayısal sonuçlarla ve rakamların konuştuğu bir içerikle iş dünyasının önüne sermeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra son iki yıldır olduğu gibi bu yıl da gençleri unutmuyor ve zirvenin ikinci gününde "İPZ Youth" ile 400 üniversite öğrencisini zirveye davet ediyoruz. Ve iki gün boyunca #bizeheryerinteraktif diyoruz!


"Bu mecrada bir şeyler oluyor!"

Bunun artık hepimiz farkındayız. Peki ne olduğunu gerçekten biliyor musunuz? Sektör inanılmaz bir hızla gelişirken, bu hıza nasıl ayak uyduracağınızı biliyor musunuz? Bu büyümedeki rolünüzün farkında mısınız? Pastadan yeteri kadar büyük bir dilim alabiliyor musunuz? Tüm bu soruların ve çok daha fazlasının yanıtını öğrenmek için 19-20 Eylül tarihlerinde sizi İPZ’12’ye bekliyoruz.

İPZ’12, Marketing Türkiye ve MMI işbirliğinde 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde…

"Detaylı bilgi için www.ipz2012.com adresini ziyaret ediniz."

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.