31 Ocak 2011 Pazartesi

Dikkat bu hafta donacagız!

Yorum Bırakın

Soğuk hava, yurt genelinde önümüzdeki hafta da etkili olmaya devam edecek. Kar yağışı karne alan Ankaralı öğrencilere hediye gibi gelirken İstanbullu öğrenciler henüz bu güzellikle tanışamadı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan “Meteorolojik Değerlendirme”ye göre, kar yağışları kuzey, iç ve doğu bölgelerde aralıklarla etkisini sürdürecek, gece ayazlarıyla birlikte kuvvetli buzlanma görülecek.

Marmara’nın doğusu, Karadeniz ve İç Anadolu’nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor. Bugünden (pazartesi) itibaren ise Ege ve Akdeniz kıyılarında hafif, Marmara, kuzey, iç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olacağı tahmin ediliyor. 2 Şubat Çarşamba günü, Ege ve Akdeniz kıyılarında hafif, Marmara ile kuzey, iç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olayının görülmesi bekleniyor. Perşembe günü batı kesimleri yeni yağışlı havanın etkisine giriyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.