27 Ocak 2011 Perşembe

Devler karsı karsıya!

Yorum Bırakın
Sezon başında Galatasaray'ın elinden Stoch'u kapan Fenerbahçe, bu kez de gözünü sarı-kırmızılıların favorisi Biglia'ya dikti. Alternatif ise Anele...

Süper Lig'de aradığı çıkışı sezon başından beri yakalayamayan ve Avrupa ile Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından sıkı sıkı lige tutanmayan çalışan Fenerbahçe, devre arası transfer dönemindeki sessizliğini bozmaya hazırlanıyor.

Cristian'dan istediği verimi alamayan, Selçuk'un ise sakatlıkları nedeniyle orta sahada sıkıntı çeken sarı- lacivertlilerde Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Anderlecht'in Arjantinli oyuncusu Biglia ve Genk'in Güney Afrikalısı Anele ile temasa geçildi.

Sezon başında ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden Stoch'u kapmayı başaran Fenerbahçe'nin bu transferdeki önceliği sarı-kırmızılıların iki yıldır renklerine katmaya çalıştığı Lucas Biglia olacak. 24 yaşındaki Arjantinli'nin transferini sonlandırmak isteyen sarı-lacivertlilerin bu isme alternatifi ise Genk'te forma giyen 23 yaşındaki Güney Afrikalı milli oyuncu Anele Ngcongca olacak.

CRISTIAN'A YOL GÖRÜNDÜ
Bu iki isimden birinin Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise normalde bonservissiz gönderilmesi planlanmayan Cristian da istediği takdirde kiralık olarak Brezilya'da bir takıma gönderilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.