22 Ocak 2011 Cumartesi

Bilgisayarınızı Temizlemenin Zamanı Geldi

Yorum Bırakın
Disk Cleaner sistem temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttıran ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım. Disk Cleaner ile sabit diskiniz üzerinde bulunan hemen hemen tüm gereksiz dosyaları temizleyebiliyorsunuz.

Bu yazılım, geri dönüşüm kutusu, flash oynatıcı ön belleği, son açılan dokümanlar, 7zip geçmişi, ACDSee geçmişi, Cutehtml, AOL Toolbar, CutePDF Writer, Divx Player, Foxit Reader, Google Chrome, Firefox, MediaPlayer Classic, MSN Toolbar, Opera, Microsoft Office, OpenOffice, Powerarchiver, PowerZip, Windows Defender, Winrar ve daha birçok yazılım ile uyumlu çalışarak sizi fazla dosyalardan kurtarıyor.
Program kurulum gerektirmeden çalışabiliyor. Yazılımı DiskCleanerPortable.exe dosyasına çift tıklayarak çalıştırdığınızda, program otomatik olarak desteklenen program geçmişlerini ve Windows artık dosyalarını tarayarak listeliyor. Silinmesini istediğiniz dosyaları seçtikten sonra Clean düğmesine tıklayarak silme işlemini başlatabilirsiniz. Silme işlemi sonrasında görüntülenen pencerede ne kadar boş alan kazandığınız görüntüleniyor.
Yazılımı indirmek için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.