25 Eylül 2012 Salı

HTC ile Nokia'nın yolları kesişti

Yorum Bırakın
Merhaba arkadaşlar;
Bir çok forumda da HTC'nin gerçekten kaliteli telefonlar ürettiğinden bahsetmiştim. Hatta One X'in, SIII'den daha başarılı bir telefon olduğunu idaa ettim. Bu düşüncem hâlâ devam ediyor. Fakat, uzun süre ardından Nokia gibi yeni yeni canlanmaya çalışan bir firmayı örnek alarak özgünlükten kaçan HTC beni fazlasıyla şaşırttı.

Görüldüğü üzere, HTC'nin yeni yeni reklamını yapmaya başladığı "Windows Phone 8X" Nokia'nın "Lumia 820" modeli ile neredeyse birebir aynı. Sadece ufak tasarım farkları bulunuyor. Uzun süredir birbiri ile geçinemeyen Apple ve Samsung'un yerini şimdilik bu iki dev geçinememeye başlamışlar.
Nokia, bu durum karşısında hakkını aramak için mahkemede soluğu alıyor. Keşke böyle olmasaydı, şimdi piyasa falan değişecek bunun yanında HTC davayı kaybederse büyük ihtimal Windows Phone 8X'i seçkin mağazalarda satışa sunamayacak bu da hem itibar konusunda hemde satış konusunda düşüşe neden olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.