6 Aralık 2011 Salı

7 Aralık'ta İlluminati ne yapacak?

Yorum Bırakın
İlluminati'nin ne olduğunu hepimiz neredeyse biliyoruzdur. Kısaca anlamını açıklamak gerekirse dünyadaki örgütlerin en büyüğüdür. Dünyada tek bir dünya ülkesi yaratmak adına bir çok komple kurmuş bir gruptur.

İlluminati resmi sitelerinin girişini kapattı. 7december.org adı sitesini yayına sürdü. Siteye girip "Fareyi sol üst köşeden sol tıka basılı tutmaya başlayarak aşağı doğru sürükleyin" veya "Siteye girin ve CTRL+A" kontrol tuşlarını kullanın. Bu yöntemleri uyguladıktan sonra insanlara verilen bir mesajı ve altında bir sayaç göreceksiniz.
Örgütün 10 yılda bir felaket çıkarmayı sevdiklerini düşünürsek sayaçtaki tarih 7 Aralık'ı işaret ediyor.

Ekranda beliren metin ise şöyle;
WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...
Türkçe çevirisi ise;
İNSAN IRKI UYAN.
Hepimiz kardeşiz. Bütün savaşların ve karanlıkların üstesinden gelebilme kabiliyetine sahibiz. Şayet uyanmazsak çok geç olacak ve karanlık yüzünü gösterecek...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.